Usein kysytyt kysymykset

K: Voinko ostaa useamman lipun kerralla?
V: Voit ostaa kerralla maksimissaan 10 lippua ja yhteensä 12 lippua. Esimerkiksi ekalla ostokerralla 10 lippua ja toisella ostokerralla 2.

K: Pääseekö lipulla molempiin jatkopaikkoihin?
V: Ei, lippua ostaessa sinun tulee valita mihin jatkopaikkaan tulet.

K: Mitä lipun hinta sisältää?
V: Lipun hinta sisältää osallistumisen Aurasoutuapproon, suorituskartan, haalarimerkin suorituksesta, pääsyn jatkoille ja jatkojen narikkamaksun.

K: Mitä jos hävitän suorituskartan?
V: Älä hävitä! Suorituskartta on tiesi onneen ja suoritusmerkkiin. Ilman suorituskarttaa kartantarkistajat eivät voi tietää minkä merkin ansaitset.

K: Mitkä ovat suoritusrajat? Onko naisille ja miehille omat suoritusrajat?
V: Suoritusrajat löytyvät Tutkinto -sivulta. Uskomme tasa-arvoon, joten kaikilla osallistujilla on nykyään samat suoritusrajat.

K: Olen ollut vain approilemassa ja jatkoilla. Mikä ihme se Aurasoudut oikein on?
V:  Aurasoudut on jo vuodesta 1927 Turussa järjestetty akateeminen soututapahtuma, jossa eri opinahjojen soutujoukkueet ovat mitelleet keskenään soutumestaruudesta kasikolla eli kahdeksan hengen soutuveneellä. Aurasouduissa on perinteisesti ollut edustusjoukkue Turun Yliopistosta ja Åbo Akademista. Myös Turun Ammattikorkeakoulu, Helsigin yliopisto ja Tampereen yliopisto ovat osallistuneet aurasoutuihin. Katso tarkempi aikataulu ohjelma sivulta.

K: Mikä tää amatöörien kirkkovenesoutukilpailu on?
V: Kirkkovenesoutukilpailu järjestetään ensimmäisen kerran 2019. Lisätietoja: https://aurasoudut.fi/kirkkovenesoutu/